Auditorium i Nordsjælland

Plads til store møder og konferencer

Flot auditorium i Nordsjælland | Plads til 230 gæster | 100 % styr på teknikken | 360 gratis p-pladser og el-ladestandere

Skal I holde et større møde med op til 230 deltagere?

Så behøver I ikke lede længere! Centralt i Nordsjælland – kun 25 min fra København – finder I et førsteklasses auditorium hvor komfort, æstetik, forplejning og selvfølgelig teknik spiller 100%

Moderne mødefaciliteter med store muligheder

Vores moderne møde- og konferencefaciliter giver god plads til det store arrangement. Ønsker I at holde en præsentation, messe, fremvisning eller lign. kan I både benytte vores ikoniske hall samt vores store rummelige underetage.

Begge ligger i forbindelse med vores auditorium og gør sig særdeles godt til store arrangementer.

Vi ved hvor vigtig teknikken er!

For et hvert succesfyldt arrangement er det afgørende at teknikken spiller 100%! Det ved vores it-ekspert som altid sørger for at alle konferencelokaler er sat korrekt op og al teknik virker.

Skulle I få behov for teknik support under jeres arrangement kan dette selvfølgeligt aftales. Hos Nordsjællands KonferenceCenter kan I kan trygt regne med at teknikken spiller.

Nordisk inspireret restaurant med kærlighed til god mad

Vil I kræse lidt ekstra om jeres gæster? I er hjertelige velkomne til at benytte vores hyggelige og moderne restaurant i forbindelse med jeres konference.

Vores køkkenchef sammensætter en lækker menu, som sætter prikken over i’et og giver jeres gæster den bedste oplevelse. I vælger selv om det skal være en frokost, en tapas anretning eller en god tre-retters middag, til at afslutte et vellykket arrangement.

Tapas ved højborde og mingling omkring springvandet

Slut jeres konference af med en stemningsfuld reception i vores smukke hall med springvand og høje flotte ficustræer.

Vores køkkenchef kan sammensætte en flot tapasbuffet med små lækre retter som kan nydes ved højborde samtidig med, at der mingles omkring springvandet.

Central placering i hjertet af Nordsjælland

Nordsjællands KonferenceCenter ligger central i Nordsjælland – tæt på motorvej og offentlig transport. Kommer du med bil kan du nemt og bekvemt parkere bilen på en af vores 360 gratis p-pladser og el-ladestandere.

Kommer du med offentlig transport fra Allerød station? Tag bus 335 mod Hillerød st. og stå af på Borupvang (Gydevang). Kommer du fra Hillerød station? Tag bus 335 mod Farum st. og stå af på Borupvang (Gydevang).

Få en professionel løsning

Hold dit møde eller konference i det skønne Nordsjælland. Vi skræddersyr dagen, så den passer til netop jeres behov. Benyt formularen nedenfor eller ring på tlf. 48 13 02 40

Se mere om vores event her eller på evarto.dk

Kør mod trafikken og hold jeres konference i Nordsjælland

Vil I gerne afholde en konference hvor deltagerne sidder behageligt og teknik samt forplejning spiller?
Så behøver I ikke lede længere! Centralt i Nordsjælland – kun 25 min fra København – finder I et førsteklasses auditorium med plads til 230 deltagere hvor alt spiller. Selve auditoriet er opbygget som et amfiteater med behagelige sofasæder og individuelt oplyste bordpladser. I kan derfor give jeres deltagere det ultimative udbytte af jeres program – uden tanke på ondt i ryggen, stive nakker og dårligt udsyn.
Teknikken er selvfølgeligt også en vigtig faktor. Den skal bare være i orden. Derfor tjekker vi altid teknikken før jeres arrangement – og skulle der dukke noget op undervejs kommer I bare til os. Det er ikke kun i auditoriet alt spiller! Vores køkken søger dagligt for at vores møde- og konferencegæster får den bedste forplejning. Er I klar til at booke jeres konference? Kontakt vores servicemindede personale og lad os skræddersy en pakke til jer.

Selvfølgeligt byder vi også altid på en kop kaffe og rundvisning, så I kan opleve den helt unikke stemning sprudlende springvand, høje flotte ficustræer og panoramaelevator.