NORDSJÆLLANDS KONFERENCECENTER

Barnedåb eller navngivningsfest
i de hyggeligeste rammer?

Fejr ankomsten af jeres lille ny i hjertet af Nordsjælland

Få en dag med nærvær og ro - Vi tager os af det praktiske. Hyggelige lokaler – God service - Lækker mad – Plads til barnevogne

Hold barnedåb i skønne Nordsjælland

I hjertet af Nordsjælland – kun 10 minutter fra Hillerød – finder du smukke og hyggelige festlokaler. Her kan du nemt og bekvemt holde en hyggelig barnedåb. Vi står for alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde dagen. 

Her er fri parkering – god plads til barnevogne – store legeområder til børn, professionel betjening og lækker forplejning.

Børnevenlig barnedåb

Kommer der børn til din barnedåb – bare rolig – dem har vi styr på. Du kan trygt parkere barnevognen i en uforstyrret krog og lade de store børn boltre sig i vores game room.

Vi har:

Har du særlige ønsker?

Hold barnedåb i skønne Nordsjælland

Vi har også tænkt på de voksne. Familie og venner kommer fra nær og fjern for at fejre dåbsbarnet. De skal forkæles med god mad og hyggelig stemning.

Hvis du sender invitationerne – så klarer vi resten:

Du kan altid tage fat i os, hvis du gerne vil have ændret noget i menuerne.

Det lille ekstra - det skal der selvfølgelig være styr på!

Har du et farvetema eller specielle ønsker til oppyntningen er du hjertelig velkommen til at komme og pynte festlokalet op inden barnedåben. Det samme gælder hvis du har særlige ønsker til dåbskagen? Du må selvfølgelig gerne medbringe din egen.

Hos os er du i fokus og alt skal spille 100 % – for jer!

Fest menuer

Brunch

Inviter familie og venner til lækker brunch i vores flotte restaurant. Du kan trygt lade os stå for det praktiske og fokusere din energi på nærvær og fest.

Brunch-pakken inkluderer:

Husk at meddele os hvis du eller nogle af dine gæster har allergener.

Kr. 425,- / kuvert

min. 40 pers. / varighed 4 timer

Festlig Frokost

Inviter familie og venner til festlig frokost i vores flotte restaurant. Du kan trygt lade os stå for det praktiske og fokusere din energi på nærvær og fest.

Frokost-pakken inkluderer:

Husk at meddele os hvis du eller nogle af dine gæster har allergener.

Pris 595,- kr. pr. deltager

min. 40 pers. / varighed 5 timer