Barnedåb i hjertet af Nordsjælland

Barnedåbsfest i de hyggeligeste rammer?

Få en dag med nærvær og ro – Vi tager os af det praktiske. Hyggelige lokaler – God service – Lækker mad – Plads til barnevogne

Hold barnedåb i skønne Nordsjælland

I hjertet af Nordsjælland – kun 10 minutter fra Hillerød – finder du smukke og hyggelige festlokaler. Her kan du nemt og bekvemt holde en hyggelig barnedåb. Vi står for alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde dagen. 

Her er fri parkering – god plads til barnevogne – store legeområder til børn, professionel betjening og lækker forplejning.

Børnevenlig barnedåb

Kommer der børn til din barnedåb – bare rolig – dem har vi styr på. Du kan trygt parkere barnevognen i en uforstyrret krog og lade de store børn boltre sig i vores game room.

Vi har:

Forkæl dine gæster med god mad og service

Vi har også tænkt på de voksne. Familie og venner kommer fra nær og fjern for at fejre dåbsbarnet. De skal forkæles med god mad og hyggelig stemning.

Hvis du sender invitationerne – så klarer vi resten:

Du kan altid tage fat i os, hvis du gerne vil have ændret noget i menuerne.

Det lille ekstra - det skal der selvfølgelig være styr på!

Har du et farvetema eller specielle ønsker til oppyntningen. Du er hjertelig velkommen til at komme og pynte festlokalet op inden barnedåben. Har du særlige ønsker til dåbskagen? Du må gerne medbringe din egen. Hos os er du i fokus og alt skal spille 100 % – for jer!

Barnedåbs menuer

Festlig frokost

Pris 595,- kr. pr. deltager

min. 40 pers. / varighed 5 timer

Brunch

Kr. 425,- / kuvert

min. 40 pers. / varighed 4 timer