Firmafest i Nordsjælland

Skal du stå for firmafesten?
– Vores team hjælper dig med at få succes!

Hold en fantastisk firmafest – Unikke omgivelser – Lækre smagsoplevelser – Dj & Dans - Scene – Fra 100 til 500 gæster - Transport til og fra festen

Giv dine kollegaer den ultimative firmafest i Nordsjælland

Er du i festudvalget og skal du holde årets bedste firmafest! En firmafest der overgår sidste års fest og høster ros fra både chefen og kollegaerne.

Vi ved, hvor vigtig firmafesten er!

Alting skal bare spille 100%. Både i forhold til det unikke festlokale, det festlige tema, den sjove underholdning, teknikken, transporten og ikke mindst den lækre forplejning. Vores passionerede team har mange års erfaring med at skabe den perfekte fest! Uanset om I ønsker et brag af en fest for 500 eller et mindre antal gæster, så har vores team et trænet øje for detaljen og hjælper jer gerne med at planlægge – præcis – den fest I vil have.

Centralt beliggende i hjertet af Nordsjælland - kun 25 minutter fra København

Det skal være nemt at komme til og fra firmafesten. Vores festlokaler ligger i Allerød kun 25 min. fra København og 10 min. fra Hillerød. Vi har 360 gratis p-pladser.

Allerød st. ligger 5 min. væk og vi samarbejder med Edelskov, som nemt og bekvemt kan få jeres gæster til S-tog stationen med shuttlebus.

Ønsker I overnatning, kan vi henvise til Hotel Hillerød og Comwell Holte, der ligger i nærheden.

Romersk inspireret hall med springvand & Ficus træer

Vores – måske mest populære – festlokale er vores ikoniske hall. Når du træder indenfor bliver du mødt af en følelse af ‘wauw’.

Du finder:

Det er ikke uden grund, at mange vælger netop vores smukke hall, som festlokale til deres firmafest.

Smuk restaurant med nordisk look

Søger du et festlokale til firmafest i Nordsjælland med diskret elegance? Så bør du opleve vores smukke restaurant, der er stilfuldt indrettet i klassiske nordiske nuancer. Der er plads til 250 spisende gæster i restauranten. Der er selvfølgelig mulighed for at opsætte scene samt lys og lyd til jeres underholdning.

Er du blevet nysgerrig på mere? Lad os vise vores festlokaler frem, så du selv kan mærke efter, hvilken løsning der passer til jer.