FIRMAJULEFROKOST I NORDSJÆLLAND

Firmajulefrokost 2023
med Milling & Molbech

Fredag 1. december kl. 18:00 - 01:00

Skal I med til årets festligste Firmajulefrokost? Vi garanterer I kommer ikke til at kede jer!

Firmajulefrokost 2023 nær Hillerød

Skal du stå for årets festligste firmajulefrokost? Forkæl dine kollegaer med lækker og veltilberedt julemad til årets julefrokost – vi pynter op til julefest, hvor I sammen med andre virksomheder kan hygge, spille, feste og danse.


Køkkenet står klar med det helt store julebord, der vil bugne af klassiske juleretter og lækre specialiteter – det hele naturligvis hjemmelavet og kreeret af vores dygtige kokke.

Pris 895,- kr. pr. person

Årets festligste Firmajulefrokost

Når maverne er fyldt op, skruer DJ-duo’en Henrik Milling & Nicolai Molbech op for musikken i baren, hvor festen fortsætter til kl. 01.00. Milling & Molbech startede som radioværter tilbage i 90’erne med at sende disco og funk på P3. I midt 10’erne skiftede de så til P4 og fik mere end en halv million danskere til at danse hjemme i stuerne i ”Fonk det er Lørdag”.

Glæd jer til at give den vildt gas på dansegulvet når Milling & Molbech tager fat, med dansemusik fra de seneste fem årtier. I kan forvente lidt af en hitparade af sprøde rytmer og top underholdning remixet til en helt ekstraordinær festoplevelse. Så gør jer selv mentalt parat til årets julefest.

Til det spillelystne publikum har vores eventteam arrangeret ”game room”, hvor I kan få sved på panden og udfordre hinanden til en omgang bordtennis rundt om bordet, bordfodbold, air hockey, jakkolo mm.

Tørsten kan I slukke i baren – vores bartendere står klar til at mixe de lækreste drinks til jer.

Køb billetterne til årets festligste Firmajulefrokost nu!

Pris 895,- kr. pr. person

Julebuffet 2023

Inkluderet i firmajulefrokosten er:

Pris 895,- kr. pr. person

Tillægspriser

Tilmelding til Firmajulefrokost

Bordreservation er nødvendigt. Benyt formularen nedenfor eller ring på tlf. 70 84 82 51

Se mere om vores event her eller på eventbutler.dk

Alt det praktiske